Novice | Rockwell Automation distributor | ControlTech

CEDC nadgradnja sistema

Spoštovane stranke,

 

Obveščamo vas o načrtovanem prehodu na novo informacijsko platformo v distribucijskem centru Rockwell Automation, kar bi lahko povzročilo začasne motnje v dobavnih procesih.

Konsolidirani evropski distribucijski center (CEDC) je ključni del svetovne dobavne verige RA in služi predvsem regiji EMEA. V centru je potrebna nadgradnja informacijskega sistema, vključno s posodobitvijo sistema za upravljanje skladišč (WMS). Ta nadgradnja bo omogočila učinkovitejše delovanje RA, zmanjšala morebitne izpade ter prispevala k ohranjanju visoke ravni storitev za stranke.

Prehod in zagon novega sistema, načrtovana za november 2024, naj bi trajala približno štiri tedne: od 6. novembra do 6. decembra 2024. CEDC v tem obdobju ne bo zaprt, vendar bo med 10. in 22. novembrom 2024 deloval z zmanjšano zmogljivostjo.

Zato vas prosimo, da te informacije upoštevate in razmislite o potrebnih ukrepih, če nameravate naročati ali dobavljati opremo za svoje projekte v tem času. Priporočamo, da načrtovana naročila oddate čim prej, da zagotovite pravočasno ali predčasno dobavo pred začetkom nadgradnje sistema.

 

Hvala za razumevanje.