Novice | Rockwell Automation distributor | ControlTech

OBVESTILO: Ukrepi v delovanju našega podjetja

Spoštovani poslovni partnerji,

Naše podjetje v trenutnih kriznih razmerah deluje brez izpadov poslovanja. Še naprej zagotavljamo nemoteno dobavo produktov Rockwell Automation in ostalih znamk. Tudi principal, podjetje Rockwell Automation, je sprejel zaščitne ukrepe in zagotavlja kontinuiteto operacij.

Želimo vam zagotoviti, da smo v podjetju sprejeli potrebne ukrepe za zagotavljanje varnosti in zdravja zaposlenih ter poskrbeli, da se še naprej izvajajo vse ključne operacije.

Posebni ukrepi so sprejeti na področju logističnih operacij. Dobave v skladišče še naprej potekajo nemoteno, vendar se pri tem dosledno zahteva in upošteva popolna zaščita vseh udeležencev. Dobavitelji ne smejo vstopiti v skladišče, vsi udeleženi v procesu pa so zaščiteni.

Prav tako je omejen dostop na matično podjetje in vsa hčerinska podjetja v državah, kjer ControlTech posluje. Zaledne službe na matičnem podjetju delujejo po principu rotacije, z namenom zagotavljanja kontinuitete poslovanja tudi v najhujšem primeru.

Vsi obiski in kakršnikoli drugi stiki so prepovedani. Tehnično osebje deluje iz domače pisarne in je, tako kot v normalnih razmerah, na voljo kupcem in partnerjem za tehnično in produktno podporo. Vsi zaposleni so opremljeni z vso potrebno IT opremo, ki omogoča e-poslovanje. Podporo na daljavo, konferenčne klice, šolanja in ostalo je mogoče opraviti z uporabo aplikacij Webex ali TeamViewer.

Do nadaljnjega so odpovedani vsi dogodki, ki smo jih načrtovali. Izdaja tiskane verzije časnika CTNews se prav tako prestavi, preko elektronske pošte bomo distribuirali elektronsko verzijo.

Dogajanje pozorno spremljamo in se prilagajamo trenutnim razmeram. V primeru sprememb v poslovanju vas bomo obvestili.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in vam želimo srečo!