Novice | Rockwell Automation distributor | ControlTech

FactoryTalk® Logix Echo, v2

LogixEcho1

 

 

Leta 2021 je bil predstavljen FactoryTalk® Logix Echo, vrhunski emulator krmilnih sistemov Logix, ki je bistveno olajšal testiranje in razvoj novih uporabniških aplikacij. Pozoren bralec se bo zagotovo vprašal, katere novosti prinaša v različici 2. Odgovor je zelo preprost - FT® Logix Echo V2 omogoča emulacijo varnostnih sistemov GuardLogix®, poleg tega pa dodaja funkcionalnost, ki omogoča emulacijo kompleksnejših projektov z večjim številom krmilnikov v različnih šasijah.

 

LogixEcho2

 

Na tak način lahko programerji testirajo tudi t.i. „produced“ in „consumed“ tage ali MSG inštrukcije za komunikacijo med krmilniki v različnih šasijah. Te dodatne možnosti olajšajo in realistično posnemajo večje aplikacije brez potrebe po fizični strojni opremi.

 

LogixEcho3

 

Zaradi vse večje kompleksnosti in velikosti aplikacij je testiranje z orodjem FT® Logix Echo izredno dober način za zmanjšanje napak pri programiranju med dejansko namestitvijo in zagonom. Druga velika prednost je bistven prihranek časa, potrebnega za zagon. Navedene prednosti omogočajo optimizacijo vaših proizvodnih procesov in hitro prinesejo vidne finančne prihranke.

 

Presentation: