Home | Rockwell Automation distributor | ControlTech

TOP Products

Fast and reliable wireless network from ProSoft Technology

RadioLinx RLX2-IHx je hiter, industrijski radijski modem, ki deluje kot brezžično ethernet stikalo. Prednost te rešitve je predvsem enostavna brezžična priključitev omrežnih naprav na sicer težje dostopnih krajih, saj za priključitev ne potrebujemo ethernet kablov, zato je širitev obstoječih omrežij hitra in enostavna. S tem je povezan tudi prihranek pri nakupu in polaganju kablov in preprečitev izpadov zaradi poškodb kablov.

Solomon

Kinetix 5100

Novi servo regulatorji Kinetix 5100 so primerni za široko paleto aplikacij, posebej primerni pa so za majhne in srednje velike aplikacije, ki zahtevajo učinkovit nadzor servo pogonov. Pogoni Kinetix 5100 imajo standardne vhode in izhode, različne načine upravljanja, funkcijo STO (izklop navora motorja) in dva porta EtherNet/IP, ki omogočata povezavo regulatorjev v različne topologije omrežij, tudi DLR (topologija obroča). Dodatna prednost servo regulatorjev Kinetix 5100 so različne možnosti upravljanja; izberete lahko samostojno krmiljenje brez krmilnega sistema, krmiljenje s krmilniki serije Micro800 ali Logix. Napredna funkcija “Automatic tuning” bistveno poenostavi zagon in skrajša potreben čas.

produkt 1

Varnostne zavese s komunikacijo EtherNet/IP CIP Safety

Neposredna integracija varnostnih zaves 450L na EtherNet/IP prinaša nesporne prednosti pri namestitvi in konfiguriranju. Varnostne zavese preprosto povežete preko decentraliziranih komunikacijskih modulov 450L-ENETR z varnostnim PLC-jem Compact GuardLogix ali GuardLogix. Vse nadaljnje korake konfiguracije naredite v programskem orodju Studio 5000 Logix Designer®, za katerega so na voljo Add-on profili.

optické závory

Preventivna diagnostika Dynamix

Iščete način za boljšo preventivno diagnostiko in zaščito vaših strojev? Bi radi zmanjšali tveganje nenačrtovanih izpadov? Podjetje ControlTech d.o.o. skupaj z Rockwell Automation predstavlja rešitev v obliki naprednega nadzora stroja s celovito napredno diagnostiko in analizo vibracij ter merjenjem ozemljitvenega toka. Ta sistem za preventivno diagnostiko se imenuje Dynamix.

Dynamix